De nya linjerna har goda förbindelser med Norwegians avgångar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo vilket gör det enkelt för resenärer i hela Skandinavien att flyga till de nya destinationerna via London Gatwick.

– Vi är glada över att kunna ge resenärer på båda sidor Atlanten ännu fler direktlinjer mellan kontinenterna med de nya linjerna mellan London och Denver samt London och Seattle. Det är stor efterfrågan på Norwegians kvalitetsprodukt med låga priser mellan USA och Europa och vi ser fram emot att få önska ännu fler resenärer välkommen ombord våra nya Dreamlinerplan, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian erbjuder ett flertal långlinjer direkt från Stockholm. Per idag kan passagerare flyga direkt från Stockholm till New York, Oakland/San Francisco, Los Angeles, Fort Lauderdale och Las Vegas i USA. Via Köpenhamn och Oslo flyger kan svenska resenärer även flyga direkt till Boston och Orlando. Det stora linjenätet i USA i kombination med Norwegians enkelbiljetter ger fler kombinationsmöjligheter för resenärer som vill uppleva ännu mer på sin USA-resa. Utöver direktflyg till USA erbjuder Norwegian dessutom direktflyg till Bangkok från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Norwegian kommer att flyga fyra gånger i veckan mellan London och Seattle (på måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar) med start 17 september i år. Norwegian kommer att flyga två gånger i veckan mellan London och Denver (på tisdagar och lördagar) med start 16 september. Från och med 29 oktober kommer sträckan att trafikeras tre gånger i veckan (på tisdagar, torsdagar och lördagar).