Turistmyndigheter från över 30 delstater och städer finns på plats bl.a. Alaska, Hawaii, New York, fem stater i New England och flera utställare från Florida och Kalifornien samt fyra delstater från Klippiga Bergen.

Musikstäderna Nashville och Memphis blir allt populärare härifrån kommer också Grand Ole Opry House och Country Music Hall of Fame tillsammans med fem kringliggande delstater. Dessutom flygbolag, kryssningsrederier, biluthyrare och hotell. Vi håller 20 föredrag om olika resmål och resor. Olle Jönsson från Lasse Stefanz finns på plats och underhåller vid två tillfällen under dagen. Förmodligen lite countryinspirerat.

Amerikadagen hålls i vårt westerninspirerade kontor Fort Swanson med häftig miljö. Det stora intresset från både utställare och besökare har gjort att vi numera utökat med ett stort uppvärmt tält och två av våra mest populära föredrag håller vi på en närbelägen biograf. Vi räknar med över 1000 besökare från hela Södra Sverige. För den som planerar en resa till USA är ett besök hos Swanson’s den 4 mars ett måste.

Källa: Swansons