Känner du bröllopsstressen? Blev det inget den här pingsten heller – och nu är alla kyrkor uppbokade året ut? Ni kanske inte heller är särskilt sugna på att bjuda hela tjocka släkten på bröllop här hemma? Varför inte åka iväg då, bara ni två, och slippa all planering och dessutom komma undan med en lägre budget.

Att gifta sig i Las Vegas är visserligen ingen ny idé men för er två kan det bli en helt unik upplevelse. Hotellpriserna i Las Vegas är dessutom mycket fördelaktiga och ett bröllop där behöver inte kosta mer än en hotellnatt. Dessutom finns det bortåt 50 kapell av alla slag att välja mellan.

Hotellpriserna steg visserligen på samtliga resmål i USA förra året enligt den senaste Hotel Price Index™ från Hotels.com – så även i Las Vegas. En orsak var en ökad efterfrågan – hela 42 miljoner besökare roade sig i Sin City under förra året. Vilket bevisar att här verkligen finns hotellrum för alla smaker, plånböcker och intressen.

Jämfört med övriga USA var det lättare att hitta hotellrum med fördelaktiga priser i Las Vegas, med ett genomsnitt på dryga tusenlappen för ett dubbelrum. I New York exempelvis måste du lägga ytterligare nästan en tusenlapp på ditt hotellboende.

Så om du låter bli att spela bort dina pengar kan du komma hem från ditt bröllop i Las Vegas en upplevelse rikare men utan en tom plånbok.

Källa: Hotels.com