Rutten till Philadelphia är säsongsbetonad och opererar fram till slutet september. Icelandair tar ytterligare mark på den amerikanska östkusten med dessa ”Fyra i rad” Boston, New York, Washington D.C. och nu Philadelphia.

Philadelphia är väl beläget mellan New York och Washington D.C. och det skapar smidiga möjligheter att kombinera en resa till Philadelphia med en avstickare till D.C. eller New York. Philadelphia är en av de viktigaste historiska städerna i USA då både självständighetsförklaringen och konstitutionen undertecknades här. Staden har massor att erbjuda sina gäster, både de med smak för historia – men även om man vill uppleva en ny, livlig och spännande stad på den amerikanska östkusten.

Staden är USA:s femte största med en befolkning på cirka 7,2 miljoner och Philadelphia International Airport är en av USA:s mest trafikerade med en mängd anslutningar. Från och med nu fram till slutet av september kan du resa med Icelandair till Philadelphia fyra gånger i veckan.

Icelandair erbjuder Stopover på Island på din väg över Atlanten där ni kan utforska Island upp till sju dagar utan extrakostnad på flygbiljetten. Ni får därmed ett utmärkt tillfälle att uppleva två mycket olika destinationer i en och samma resa. Icelandair flyger till 46 destinationer, 18 totalt i Nordamerika – 13 i USA samt fem i Kanada. Nya amerikanska destinationer i 2017 är Philadelphia (maj 2017) och Tampa Bay (september 2017). Förväntat passagerarantal i år beräknas till 4.000.000, en ökning med 450.000 passagerare mot 2016.