Resemäklaren Travel Keys representerar en samling med över 5 000 lyxvillor på mer än 100 destinationer i Karibien, Mexiko, Hawaii och USA, Europa, Asien och Afrika. Som pionjär i branschen erbjuder man professionell semesterplanering och 24/7 concierge-service.

Kombinationen av Travel Keys med de tidigare förvärven av onefinestay, Squarebreak och Oasis Collections ger AccorHotels ett unikt erbjudande av cirka 8 500 privata lyxbostäder för både solsemestrar och storstadsbesök.

– Travel Keys har byggt upp en mycket stark verksamhet som kommer att ha en betydande roll i vårt arbete att vara ledande inom uthyrning av privata lyxbostäder. De tar med sig en imponerande portfölj av premiumfastigheter till våra befintliga verksamheter. Detta förvärv visar ytterligare vår flexibilitet och ständiga arbete för att kunna erbjuda heltäckande tjänster till våra gäster, säger Sebastien Bazin, ordförande och CEO för AccorHotels.

– Vi ser fram emot att skriva ett nytt och spännande kapitel i Travel Keys historia. Vårt mål är att erbjuda våra gäster de bästa bostäderna i bästa läge och med bästa möjliga service. Och vi har stor erfarenhet av att tillgodose de unika behov som många av våra gäster känner att de inte kan få tillfredsställda av de mer allmänna erbjudanden som finns på marknaden, säger Bobby Gibson, CEO för Travel Keys.

– Vi har under de senaste åren sett en ökande efterfrågan av att hyra privata bostäder, inte minst bland våra skandinaviska resenärer. Genom förvärvet av Travel Keys breddar vi vårt erbjudande av privata premiumfastigheter, säger Jan Birkelund, VP Sales & Distribution för AccorHotels i Skandinavien och Finland.