Nu har första direktflyget mellan Stockholm Arlanda och Las Vegas McCarran International Airport i delstaten Nevada lyft. Även Köpenhamn får direktflyg till Las Vegas med start 10 november. Las Vegas kallas ofta för världens underhållningsstad nummer ett. Staden lockar över 40 miljoner besökare varje år och är känd för sina casinon, spektakulära byggnader, fina restauranger, shower och glittrande nattliv. Från Las Vegas kan man även ta sig till fantastiska naturupplevelser som Grand Canyon, Lake Mead, Valley of Fire och mycket mer.

– Vi är glada över att erbjuda direktflyg mellan Stockholm och Las Vegas samt mellan Köpenhamn och Las Vegas. Norwegians långlinjer är väldigt populära och det finns en stor efterfrågan på prisvärda flygbiljetter till långväga destinationer, säger Thomas Ramdahl, Kommersiell Direktör på Norwegian.

Sträckan mellan Stockholm (ARN) och Las Vegas (LAS) kommer att gå en gång i veckan, på lördagar. Sträckan mellan Köpenhamn (CPH) och Las Vegas (LAS) kommer också att gå en gång i veckan, på tisdagar. Nästa vecka är det premiär för ännu en långlinjedestination från Stockholm. Den 3 november går första direktflyget till Puerto Rico i Karibien. Det innebär att Norwegian erbjuder direktflyg till sex destinationer i USA bara från Stockholm. Norwegian är därmed det flygbolag som erbjuder flest direktlinjer till USA från Sverige.

Norwegian har idag åtta Dreamlinerplan som trafikerar långlinjer mellan Europa och USA och mellan Skandinavien och Asien. År 2020 kommer Norwegian att ha en långdistansflotta på 38 Dreamlinerplan.