I samarbete med Springtime erbjuder Ving paketresor där man får möjlighet att både delta i loppet och uppleva den mäktiga staden tillsammans med cirka 100 andra tjejer.

New York är staden som aldrig sover, känd för kontrasterna mellan häftiga byggnader och grönskande parker. I sällskap av ett stort gäng tjejer finns nu chansen att åka på en träningsresa och samtidigt få uppleva New Yorks bästa sidor. Varje morgon börjar med jogging och andra aktiviteter i Central Park för att tillsammans finslipa formen inför loppet. Därefter utforskas staden antingen i grupp eller på egen hand beroende på vad man själv föredrar. På kvällarna finns möjlighet att exempelvis testa olika restauranger, gå på musikal eller njuta av utsikten från en takterrass.

– Vi vet sedan tidigare att New York är en populär träningsstad, speciellt när det kommer till utomhusträning i form av löpning. På den här resan kan man kombinera träning med shopping, kultur och matupplevelser. Höjdpunkten är såklart tjejmilen som brukar vara en riktig folkfest, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Paketresa 4 dagar medflyg tur och retur, del i fyrbäddslägenhet på Beacon Hotel, transfer tur och retur Newark-Beacon Hotel inklusive aktiviteter och utflykter, avresa den 9 juni 2016 från Stockholm, 12.960 kronor.